Keukenspuiterij

Heeft u een nieuwe woning maar heeft u keuken de verkeerde kleur? Is uw keuken beschadigd of is de folie van de bestaande keuken los gaan zitten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw keuken te laten spuiten. Het spuiten van een keuken heeft veel voordelen ten opzichte van een nieuwe keuken:

·       Spuiten is goedkoper dan een nieuwe keuken aanschaffen
·       Iedere kleur is mogelijk
·       Wij regelen de gehele demontage én montage

Spuiten is goedkoper dan een nieuwe keuken aanschaffen

Wanneer uw keuken niet helemaal naar uw wens is, is het spuiten van een keuken een betaalbare optie om uw keuken van een nieuwe uitstraling te voorzien. Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken komen veel zaken kijken. De huidige keuken moet gedemonteerd worden, de nieuwe keuken moet gemonteerd worden. Veel mensen kunnen dit niet zelf en schakelen hier specialisten voor in. Hier komen veel kosten bij kijken. Wanneer u besluit dat u uw keuken wilt laten spuiten heeft u de voordelen van een nieuwe uitstraling, maar ontkomt u aan de nadelen. Geen last van hoge kosten, u hoeft de keuken niet zelf te demonteren en monteren en het scheelt u een hoop tijd.

Iedere kleur is mogelijk

We kunnen uw keuken in iedere kleur spuiten, ook meerdere kleuren zijn mogelijk.

·       Iedere kleur is mogelijk
·       In hoogglans of in zijdeglans

Demontage en montage regelen wij

U hoeft geen specialisten in te huren om uw keuken te demonteren en te monteren, wij regelen dit gehele proces. De onderdelen van uw keuken spuiten we in onze spuiterij. We beschikken over eigen transportmiddelen, wij komen uw keuken demonteren, ophalen, terugbrengen en weer monteren. Wij ontzorgen, zodat u zelf niets hoeft te doen. 

2013 Spuitbedrijf Hartman - Alle Rechten Voorbehouden - Website laten maken door Best4u Group B.V.