• Veranda’s / Tuinoverkapping

  Een terras- of tuinoverkapping kan een bijzondere toevoeging zijn op uw woning. In de zomer zit u bijvoorbeeld altijd droog, en kunt u toch van de tuin genieten. En in de winter kan uw terrasoverkapping zomaar een uitbreiding zijn op uw leefruimte wanneer u gebruik maakt van verandazeilen of zijwanden. Een veranda met overkapping kan daarmee de waarde van uw woning verhogen, maar vooral uw leefervaring wordt verbeterd.

  Het maken en plaatsen van een veranda
  Wanneer u besluit om uw woning uit te breiden met een veranda, komen we eerst bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Samen bespreken we hoe we te werk gaan. Wilt u alleen een veranda en wilt u hem zelf plaatsen? Of wilt u dat wij dit van A tot Z voor u verzorgen? Bij beide opties bent u bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Een veranda- of terrasoverkapping vergroot uw leefruimte
  Een veranda- of terrasoverkapping vergroot de leefruimte van uw woning. Ook een vrijstaande overkapping is mogelijk, bijvoorbeeld voor de oprit om de auto droog te houden. Omdat Timmerbedrijf Hartman al haar producten zelf maakt, zijn al uw wensen en uitvoeringen mogelijk. Rietgedekt, met dakpannen, een plat dak of zinken daken, alles is mogelijk.

  Eigen spuiterij voor perfecte afwerking
  We kunnen uw veranda of overkapping maken uitgevoerd in eiken, merantie of vuren hout. Omdat we over onze eigen spuiterij beschikken, kunnen we uw product in de grondverf zetten en afwerken met zijdeglans of hoogglans. Uiteraard met een lak die geschikt is voor buiten, zodat u zo lang mogelijk van uw veranda of overkapping kunt genieten.

  Al onze producten zijn maatwerk, dat betekent dat elke afmeting en afwerking mogelijk is. U kunt contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. 

  2013 Timmerbedrijf Hartman - Alle Rechten Voorbehouden - Website laten maken door Best4u Group B.V.